Datum: 23-03-2023 - 22:06
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

31
jan
'23
'Team Noordwijkerhout' in actie bij Alpe d’HuZes ‘Opgeven is geen optie’.
Geschreven door BON / Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout
Foto's Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout

'Team Noordwijkerhout' in actie bij Alpe d’HuZes ‘Opgeven is geen optie’.

Op donderdag 1 juni 2023 vindt opnieuw Alpe d’HuZes plaats, het jaarlijks fiets- en loopevenement op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez voor de KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ fietsen, lopen of wandelen duizenden deelnemers de Alpe d'Huez tot 6 keer op en af. Ze doen alleen of met een team mee. Naast de sportieve uitdaging, hebben ze ook de uitdaging om zoveel mogelijk sponsorgeld...

te verzamelen en daarmee een bijdrage te leveren aan onderzoek naar kanker.

Afgelopen jaren hebben we als BON regelmatig aandacht besteed aan plaatsgenoten die deelnamen aan eerdere edities van Alpe d’HuZes. Voor dit jaar is er ook weer een 'Noordwijkerhouts Team' die zich gaat inzetten voor dit goede doel op donderdag 1 juni 2023. We stellen ze aan u voor en we wensen ze natuurlijk heel veel succes.

Welkom bij het 'Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout'.
Ons team bestaat uit 10 deelnemers en 6 vrijwilligers. Wij lopen en fietsen op 1 juni 2023 de Alpe D’huez op, om geld bijeen te krijgen voor de strijd tegen kanker.

Deelnemers: Sandra de Winter-Wijnands, Joep Gerrits, Sietske vd Togt, Jordy vd Bosch, Ad den Elzen, Mark den Elzen, Sandra vd Ploeg-de Winter, Stefan Hooghiemstra, Erik Duivenvoorde, Bart Sikking.

Vrijwilligers: John de Winter, Esmee de Winter, Eline de Winter, Dolf van Eeden, Chantal vd Bosch, Lisette den Elzen. 

Hoe ons team tot stand is gekomen?
Juni 2022, Joep Gerrits en ik (Sandra de Winter - Wijnands) zitten op een mooie warme zomerdag aan de borrel. Op dat moment is mijn eigen man erg ziek en kan ik niets anders dan machteloos toekijken. Leven met een aangekondigde dood, hoe leef je als je weet dat de dood komt?

Ik had nooit gedacht dat kanker ons gezin zou treffen. Hij rookt niet, dronk matig, at gezond. Hij bewoog veel en was veel buiten. Je denkt dat je daarmee de ziekte kunt bezweren, dat je het in eigen hand hebt. Niets is minder waar. Sommigen hebben niet lang meer te leven.

Anderen leven nog jaren met een ziekte die onder controle is. Wij blijven de hoop houden dat John nog jaren lang bij ons mag blijven. Ik vertel Joep over mijn wens om de Alpe d’HuZes te willen beklimmen. Joep is gelijk razend enthousiast, hij heeft de Alpe d’HuZes als eens eerder gefietst en weet me binnen een paar minuten te overtuigen.

We gaan het doen!!! Maar hoe komen we aan een team? Joep belt zijn fietsmaten op, we vragen familie en vrienden. Iedereen was direct enthousiast en zo hadden we in een zeer korte tijd een team en is team 'Noordwijkerhout' een feit!!

Wat is ons doel?
Ons doel als team is om de berg de Alpe d’Huez fietsend of lopend één tot zes keer te beklimmen. Ieder lid van het team heeft zijn of haar eigen ambitie, motivatie en aanleiding en vindt de symboliek in de beklimming van de berg.

Wij gaan ons als Noordwijkerhouts team volledig inzetten en het uiterste van onszelf geven om deze beklimmingen te overwinnen en daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF kankerfonds via de stichting Alpe d’HuZes.

Opgeven is geen optie!
Op onze facebook pagina van Team Noordwijkerhout, Alpe d’HuZes vindt u alle informatie over het evenement, de deelnemers, de achtergronden, geldbesteding en nog veel meer. 

Streefbedrag
Het team Noordwijkerhout heeft gezamenlijk een streefbedrag van € 25.000,- die zij samen willen realiseren, ieder neemt € 2.500,- voor zijn rekening.

Individuele deelnemer
De sponsoring van een specifieke deelnemer verloopt als volgt. Zoek via de site van Team Noordwijkerhout de deelnemer op die je het meest aan het hart gaat. Door op de foto van de deelnemer te klikken kom je op de site van Alpe d'HuZes.

Door de knop 'steun deze actie' te gebruiken kun je direct een overschrijving doen via iDEAL en bovendien een berichtje achterlaten. Deze vorm van sponsoring wordt het meest gebruikt door particulieren.
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Noordwijkerhout

Team Noordwijkerhout
Heb je geen specifieke deelnemer die je wilt sponsoren, maar draag je Team Noordwijkerhout en haar doelstellingen wel een warm hart toe? Dan kan je een officiële sponsor van het team worden. * https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Noordwijkerhout