Datum: 29-03-2023 - 12:51
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

30
jan
'23
Jubilarissen, Vrijwilliger van het Jaar en afscheid bij St. Jeanne d'Arc. (foto's)
Geschreven door St. Jeanne d'Arc
Foto's Wendy Weijers / Flashlight Fotografie

Jubilarissen, Vrijwilliger van het Jaar en afscheid bij St. Jeanne d'Arc. (foto's)

Na het prachtige concert van het Vrijetijdsorkest op zondagmiddag 29 januari, werd er in de ontmoetingsruimte van De Parade geproost op het nieuwe muziekjaar tijdens de Winterborrel. Voorzitter Jan van der Lans keek niet alleen terug op het afgelopen jaar, maar zeker ook vooruit op het komende muziekseizoen. Kijk voor alle aankomende evenementen op onze website: www.stjeannedarc.nl....

Het is traditie om in het begin van het nieuwe jaar onze jubilarissen te huldigen, de Vrijwilliger van het Jaar bekend te maken en vrijwilligers te huldigen en te bedanken voor hun inzet voor De Sjaan die helaas besloten hebben hiermee te stoppen. Wij allen weten dat vrijwilligers enorm belangrijk zijn voor een vereniging. Helaas hebben dit jaar een paar vrijwilligers om goede redenen besloten hun activiteiten te beëindigen. 

Vrijwilligers bedankt!
Marlies van der Star-Aanhane
Annemieke van der Togt (niet op de foto)
Sonja Meeuwenoord
Jose Post (niet op de foto)

Diploma-uitreiking
Sarah Kerkvliet heeft op 16 december 2022 in Ridderkerk haar C-examen behaald. Met een gemiddeld cijfer van een 9 is zij nu de hoogst opgeleide slagwerker van De Sjaan.

Jubilarissen
Elvira de Groot, 5 jaar (niet op de foto)
Fleur Blom, 5 jaar
Ilse Thijssen, 12½ jaar (niet op de foto)
Corrie Oostenrijk, 12½ jaar
Teun Ruiter, 12½ jaar
Erik Duivenvoorde, 40 jaar
Jack Peschier, 50 jaar

Vrijwilligers van het jaar 2022
Dit keer is het niet 1 persoon maar zijn het 2 personen. Zonder tekort te willen doen aan de andere vrijwilligers, die veel werk verrichten, heeft het bestuur besloten Gerard en Lidia Noppe tot vrijwilligers van het jaar 2022 te benoemen. Iedereen ziet en weet dat zij zeer veel voor De Sjaan doen, zeer actief zijn en je altijd een beroep op hen kunt doen.

Het woord "nee" bestaat bij hen niet. Gerard en Lidia zijn zeer actief in de werkgroep voor De Parade, draaien bardiensten, leveren altijd allerlei hand- en spandiensten wanneer je het hen vraagt ongeacht hoeveel tijd dit vraagt.  

Een grote bos bloemen, een attentie en een groot applaus werden dankbaar in ontvangst genomen door een zeer verraste Gerard en Lidia. Lees het gehele verslag op onze website: Seizoensopening 2023