Datum: 01-06-2023 - 10:14
29
jan
'23
NLdoet 2023 zoekt klusaanbieders en vrijwilligers om deze klussen te klaren in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Oranje Fonds
Foto's Redactie BON

NLdoet 2023 zoekt klusaanbieders en vrijwilligers om klussen te klaren in de gemeente Noordwijk.

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Klusaanbieders en vrijwilligers, om deze klussen te klaren, kunnen zich daarvoor aanmelden. Doe je mee?....

Voor vrijwilligers (tot nu toe 4 klusaanbieders in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk) 
Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 en 11 maart 2023 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! Meld je aan op de onderstaande link.

* Lees meer

Voor klusaanbieders (tot nu toe 4 klusaanbieders in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk)
Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan aan op de onderstaande link en doe mee! 

* Lees meer

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Steun het vrijwilligerswerk
Meedoen in de samenleving is niet vanzelfsprekend. Het Oranje Fonds wil dat niemand er alleen voor staat. Wij steunen sociale initiatieven die werken aan een betrokken samenleving, die zorgen voor mensen die dat tijdelijk nodig hebben, en die zich inzetten voor meer gelijke kansen. Help je mee?

Steun met bijvoorbeeld 5 euro per maand. Ontvang als welkomst-cadeau een verjaardagskalender of een mooie kaartenset. Ook eenmalige donaties zijn heel welkom! Klik op de onderstaande link.

* Steun het vrijwilligerswerk​