Datum: 23-03-2023 - 20:55
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

28
jan
'23
Nieuwe start Slagerij Klein Noordwijkerhout.
Geschreven door Slagerij Klein
Foto's PR

Nieuwe start Slagerij Klein Noordwijkerhout.

Op 30 januari 2023 is het na maanden van goede voorbereiding dan zover, ‘Cor en Louise van Slagerij Klein’ te Noordwijkerhout gaan met pensioen. Zij kunnen hun prachtige ambachtelijke slagerij met een gerust hart overdragen aan de nieuwe eigenaren Jochem en Melanie Roest. De gehele week is het in de winkel aan de Van der Weijdenlaan feest, er kan geproefd worden van de heerlijke zelfgemaakte producten. Jochem en Melanie kunnen zich als nieuwe eigenaren....

gelukkig prijzen, dat het huidige personeel graag met hun deze nieuwe uitdaging aan wil gaan. Hierdoor kan de huidige kwaliteit van de ambachtelijke producten en de prijswinnende worstmakerij voortgezet worden.

Vanaf 30 januari zijn Jochem en Melanie dagelijks in de winkel en online te vinden, om u te verwelkomen en te laten genieten van heerlijke producten. De gehele week hebben zij voor u een goed gevulde openingstas klaar staan.

Zo kunt u voor slechts € 14,50 kennismaken met hun zelfgemaakte producten. De tas is gevuld met: 4 hamburgers, een stuk grilworst, een halve rookworst, een ons gegrilde boterhamworst en een ons overheerlijke eigengemaakte ham.

De weekaanbiedingen blijven nog gewoon zoals u van ‘Slagerij Klein’ gewend bent. Voor de overige aanbiedingen kijkt u gerust eens online vanaf 30 januari 2023 op: www.slagerijklein.nl of volg ons op Facebook: slagerijklein.