20
jan
'23
Organisatie 'Het Gezonde Kindermenu' zoekt samenwerking met horecagelegenheden.
Geschreven door My FoodStyle
Foto's Richard van Egmond

Organisatie 'Het Gezonde Kindermenu' zoekt samenwerking met horecagelegenheden.

Voor het voedingseducatieprogramma 'Het Gezonde Kindermenu' is de organisatie op zoek naar horeca- gelegenheden die willen deelnemen aan dit programma. Binnen dit programma gaan basisschoolleerlingen van 8 tot 12 jaar oud zelf een gezonder kindermenu bedenken en koken in een horecakeuken. De leerlingen maken zo kennis met het werk in de horeca en met gezonder eten. Tijdens een gastles ontwikkelen zij...

onder begeleiding van voedingsdeskundige Isabelle Groenstege recepten voor gezondere kindermenu’s. Vervolgens koken de kinderen een van deze kindermenu’s in een echte horecakeuken. Dit geeft hen een unieke positieve ervaring met gezonder eten en de horeca.

Horecagelegenheden in de gemeente Noordwijk zetten dit kindermenu met bijzonder verhaal op hun menukaart. Zo dragen zij gelijk ook bij aan een gezondere leefomgeving voor kinderen.

Voor dit project is de organisatie naar horecagelegenheden die hierin willen samenwerken. Dat kan bijvoorbeeld door de keuken beschikbaar te stellen voor een kookles of door het gezondere kindermenu op de kaart te zetten.

Het Gezonde Kindermenu is een initiatief van My FoodStyle en Goed Bezig! Werk je bij een horecaonderneming in de gemeente Noordwijk en wil je meer informatie over dit programma of hieraan deelnemen?

Kijk dan op https://www.myfoodstyle.nl/p/het-gezondere-kindermenu of neem contact op met Isabelle Groenstege via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..