Datum: 28-01-2023 - 21:39
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

18
jan
'23
 Politie verhuist publieksbalie naar gemeentekantoor Noordwijkerhout.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Politie verhuist publieksbalie naar gemeentekantoor Noordwijkerhout.

Vanaf maandag 23 januari worden de politiebalies in de gemeentehuizen geclusterd op één locatie, namelijk in het gemeentekantoor Noordwijkerhout. Hierdoor kan de politie haar dienstverlening aanzienlijk uitbreiden en kunnen er meer inwoners aangifte doen. Door de verbouwing van het oude politiebureau aan de Duinwetering in Noordwijk werd de politie vorig jaar tijdelijk in de twee gemeentehuizen Noordwijk en Noordwijkerhout...

gevestigd. De praktijk wijst uit dat het efficiënter is als de balies worden geclusterd op één locatie. Daarom wordt vanaf maandag 23 januari 2023 de politiebalie in het gemeentehuis Noordwijk gesloten. Vanaf dan kunt u elke dag terecht bij de politie publieksbalie op de Herenweg 2 te Noordwijkerhout. In Noordwijkerhout kan de politie haar dienstverlening aanzienlijk uitbreiden en kunnen er per week in plaats van 14 aangiftes nu 25 aangiftes gedaan worden.

Aangifte doen
Wilt u aangifte doen? Maak dan altijd een afspraak via 0900-8844. Of kijk op politie.nl/aangifte waar u van veel feiten ook online aangifte kunt doen. De politie publieksbalie in Noordwijkerhout is gevestigd op de Herenweg 2 (naast de bibliotheek) geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Mochten mensen om ernstige gezondheidsredenen niet in staat zijn om naar Noordwijkerhout te komen, dan wordt er gekeken naar een passende oplossing om de aangifte mogelijk te maken.