Datum: 25-09-2023 - 06:24
16
jan
'23
Optredens van Feest DJ Bas, Bankzitters en trompetterheld Jeffrey Parmentier bij het 15+ Opwarmbal Kaninefaaten.
Geschreven door CV De Kaninefaaten
Foto's CV De Kaninefaaten

Optredens van Feest DJ Bas, Bankzitters en trompetterheld Jeffrey Parmentier bij het 15+ Opwarmbal Kaninefaaten.

Wat zijn ze bij CV de Kaninefaaten blij dat er dit jaar weer gewoon carnaval gevierd kan worden. Ze hebben dan ook een steengoed programma in elkaar gezet voor Carnaval 2023, met als klap op de vuurpijl een optreden in De Tijdelijke Schelft van De Bankzitters! Deze Nederlandse boyband is razend populair. Zij hebben een YouTube kanaal met meer dan 750.000 abonnees en filmpjes met bijna 5 miljoen views...

Ook op Spotify kan je niet om ze heen, 374.000 luisteraars per maand en “Je blik richting mij” is meer dan 20 miljoen keer beluisterd! Deze boys staan 10 februari op het 15+ Opwarmbal.

Deze avond wordt echt geweldig, want niet alleen de 'Bankzitters' zijn van de partij, ook de vaste zaterdagavond DJ, 'Feest DJ Bas' komt draaien. En ook 'Jeffrey Parmentier de trompetterheld' uit Hillegom komt het dak er van af blazen!

Kom deze avond lekker met je vrienden feesten in De Tijdelijke Schelft. Aan de bar kan je de lekkerste alcoholvrije drankjes kopen en ook zijn er lekkere snacks te koop bij 1 van de foodtrucks. Oftewel een heerlijk festival sfeertje met kneiter goede muziek!

De avond duurt van 20.41 uur tot 01.11 uur. Dit wordt een feest waar je bij moet zijn en waar nog heel lang over nagepraat wordt dus zorg dat je het niet mist. Kaartjes zijn voor € 10,- exclusief ticketkosten te koop in de ticketshop op www.kaninefaaten.nl