16
jan
'23
Help de natuur, plant een gratis Knotwilg!
Geschreven door De Groene Uitdaging
Foto's De Groene Uitdaging

Help de natuur, plant een gratis Knotwilg!

De knotwilg is dé karakteristieke boom in het Hollands landschap en belangrijk voor klimaat en biodiversiteit. Hij bloeit al vroeg en is een ware pleisterplaats voor insecten en vogels. Daarom deze actie, help de natuur en plant een gratis knotwilg! Op zaterdag 28 januari én zaterdag 4 februari kun je, in het kader van de nationale www.meerbomen.nu actie, wilgentakken ophalen die voor deze uitdeelactie GRATIS door...

de Stichting Eendenkooi Warmond ter beschikking worden gesteld. Er is geen limiet, hoe meer bomen, hoe beter!

De actie staat niet alleen open voor b.v. agrariërs, tuinders en bollenkwekers, maar voor iedereen die bomen een warm hart toedraagt en daarvoor wat ruimte heeft. De takken zijn gemakkelijk aan te planten en ‘slaan snel aan’. Er zijn diverse wilgensoorten beschikbaar.

Doe je mee? Laat dan even weten hoeveel takken je komt ophalen en op welke zaterdag. Neem voor meer informatie of het bestellen contact op met Rob Choufoer, per mail of telefonisch 06-54270505 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

● Datum uitdeeldag: zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari
● Tijdstip: tussen 10.00 en 15.00 uur.
● Locatie: Parkeerplaats einde van de Menneweg te Sassenheim bij de oude vuilnisbelt. Rijd bij de laatste boerderij (Menneweg 165) deze weg helemaal door tot de parkeerplaats aan het einde.