Datum: 02-10-2023 - 07:40
15
jan
'23
Het Winterfeest het feest voor mensen met een beperking.
Geschreven door Stichting Winterfeest
Foto's JP / Snapshot (2020)

Het Winterfeest het feest voor mensen met een beperking.

De Stichting Winterfeest bestaat uit alle carnavalsverenigingen uit Duin en Bollenstreek welke zich inzetten voor het houden van het Winterfeest voor mensen met een beperking uit de Duin en Bollenstreek en daarbuiten. Inmiddels is het al weer bijna drie jaar geleden dat ons laatste Winterfeest is gehouden in de Schelft in Noordwijkerhout. Na die tijd is er veel gebeurd. We werden overvallen door het coronavirus...

die de wereld op zijn kop zette en er voor zorgde dat niets meer hetzelfde was. Een feestje organiseren hoorde er niet meer bij. Het enige dat we als stichting Winterfeest konden doen was iets lekkers brengen bij alle deelnemers. Gelukkig werd dat door iedereen gewaardeerd.

Naast dit Coronavirus is ook nog eens de locatie waar wij het Winterfeest organiseerden, de Schelft, in vlammen opgegaan. Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden. Een feestje organiseren mag weer dus dat is fijn.

Op vrijdag 10 februari aanstaande willen wij het Winterfeest gaan organiseren. Weijers Blooming Dahlia's gelegen aan de Ambachtsweg 5 in Noordwijkerhout, zet haar deuren van de grote bedrijfshal deze avond voor ons open.

Op dit feest zullen naast de deelnemers van de avond ook alle carnavalsverenigingen uit Duin en Bollenstreek aanwezig zijn. De avond staat bol van de gezellige muziek en optredens van dansmariekes. Zo zullen er optredens zijn van natuurlijk de Bollenband, diverse Pretbands, Gerrit Heen en Weer, Jelle Biz.

Het een en ander zal aan elkaar gepraat worden door diverse DJ’s met natuurlijk geweldige muziek. De carnavalsvereniging de Duinkonijnen heeft dit jaar de eer het prinsenpaar te leveren. Dit ivm hun 55-jarig bestaan. Het feest start om 18.30 uur zaal open om 18.00 uur. We stoppen om 21.30 uur. U kunt ook kijken op www.stichtingwinterfeest.nl 

Foto's met een terugblik op 2020.