Datum: 04-06-2023 - 02:13
12
jan
'23
Noordwijkerhout met 10 bedrijven vertegenwoordigd op Mechanisatie-tentoonstelling 2023. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Noordwijkerhout met 10 bedrijven vertegenwoordigd op Mechanisatie-tentoonstelling 2023. (foto's)

Donderdag 12 januari was het alweer de laatste van drie dagen van de Mechanisatie-tentoonstelling 2023. Dit jaar, na 2 coronajaren van niet, voor de 9x gehouden (in totaal 71x) in de Expo Haarlemmermeer vlakbij Hoofddorp (Vijfhuizen). De mechanisatie-tentoonstelling is een bijzonder evenement dat direct aan het begin van ieder nieuw jaar plaatsvindt. Op een oppervlakte van 10.000 M2 brengen de meer dan 80 standhouders...

op deze beurs een scala aan producten voor het voetlicht. Producten en diensten van zeer uiteenlopende aard, speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. De bezoekers troffen er vele noviteiten, verbeteringen en een breed assortiment aan.

Een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleverings- en installatiebedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd.

Daarnaast werden er ook diensten op het fiscale, juridische en financiële vlak aangeboden. Tevens is er veel aandacht voor milieu en veiligheid, waar steeds hogere eisen aan worden gesteld.

Noordwijkerhout was met 10 bedrijven (en daarnaast een aantal Noordwijkerhouters met een bedrijf buiten ons dorp) goed vertegenwoordigd op deze beurs en dat is natuurlijk logisch als het Hart van de Bollenstreek. Een flink aantal Noordwijkerhouters laten met hun bedrijven op deze beurs vele technische hoogstandjes zien.

De organisatie geeft ook altijd een prijs voor o.a. de mooiste stand, deze ging dit jaar naar de gedeelde stand van Bloemencorso Bollenstreek en Galerie De Zwarte Tulp van de Gildemeester Bollenstreek in Lisse. U vast wel bekend van de de meer dan 40 reuzebollen die er in de Bollenstreek te bewonderen zijn.

Alle deelnemende Noordwijkerhoutse bedrijven (of bedrijven met Noordwijkerhoutse eigenaar)
(Klik op de link van de BON-adverteerders voor info):

* A. Geerlings Cultuurtechnisch Loonbedrijf & Machineverhuur

Agro Techniek Holland

GP Groot Energie

* Hogervorst Creating Solutions

* SERCOM Regeltechniek B.V.

WMD Mechanisatie

Borned B.V., MAAN Machines & Onderhoud, Machinefabriek Akerboom, Zuid West Banden.