Datum: 28-01-2023 - 21:47
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

11
jan
'23
Het Boerenbruiloftsjaar ingeluid met grote stunt.
Geschreven door Boerenkoolcommissie Kaninefaaten
Foto's Boerenkoolcommissie Kaninefaaten

Het Boerenbruiloftsjaar ingeluid met grote stunt.

Eindelijk is het zover, we mogen weer met z’n allen een groot Boerenbruiloftsfeest gaan vieren. Dat vraagt om een spetterende start en wel op zondag 22 januari tijdens het Boerenmatinee in Residentie Café van der Geest. Om na al die tijd een grootse viering neer te zetten zal het matinee worden opgeluisterd met een ware STUNT! Een echte levensgevaarlijke, geweldige, adembenemende, fantastische Boerenstuntshow...

Denk groot, denk opvallend, denk Zwarte Cross, denk gekker dan gek. Het is echt ongekend voor het carnaval en voor Kokkerhout in het algemeen. Dit mag u dus zeker niet missen!

Natuurlijk zal een ander (en tegelijk het echte) hoogtepunt van de middag weer worden gevormd door de bekendmaking van het nieuwe Boerenpaar met hun getuigen. Tijdens het Boerenmatinee op zondag 22 januari maken zij zich bekend aan u allemaal. Wat zou het fantastisch zijn als u er allemaal bij kan zijn om hun geluk te delen.

We hopen u daarom zeker te zien op zondag 22 januari in Residentie Café van der Geest. De middag begint om 14.30 uur en om de stunts alle ruimte te geven gaan we lekker door tot 19.00 uur. Natuurlijk bent u allemaal uitgenodigd inclusief alle kleine boertjes en boerinnetjes.

Er is geen aparte ruimte voor ze, maar er wordt gezorgd voor vermaak, een zakje chips en een pakje drinken. Meer info over onze activiteiten is te vinden op onze website www.kaninefaaten.nl of social media kanalen.