10
jan
'23
Succesvolle Noffie-December-Actie met een flink aantal prijswinnaars.
Geschreven door Noordwijkerhout Centrum
Foto's Redactie BON

Succesvolle Noffie-December-Actie met een flink aantal prijswinnaars. (foto's)

In de periode tussen de intocht van Sinterklaas en Oudjaar kon men kanskaarten invullen en met 50 Noffie-zegels erop geplakt inleveren. Uit de meer dan 3400 ingeleverde formulieren zijn 40 prijswinnaars getrokken, die maandag 9 januari werden uitgenodigd voor de loting en de prijsverdeling door de Ondernemersvereniging Noordwijkerhout Centrum. De meeste loten, bijna 3000, zijn van bewoners uit Noordwijkerhout...

maar nu ook verdubbeling uit Hillegom, Lisse en Sassenheim, mogelijk doordat Bakkerij van Eeden ook in de Zilk Noffie-zegels uitgeeft. De ingeleverde bonnen zijn zelfs door bewoners van Voorthuizen en Almere ingeleverd! In de Wapenstaete stonden 40 tasjes te wachten met daarin Noffie-waardebonnen in de waarde van € 25, € 50, € 75 en € 100.

Door loting koos elke prijswinnaar zelf een tasje. Aan het eind van de trekking van deze 40 tasjes, bleef de trekking over van de 3 hoofdprijzen. Er werd een greep gedaan uit de bak met daarin de gegevens van de 40 prijswinnaars.

Drie gelukkigen (zie foto's) werden daaruit getrokken, die een koffer kregen met daarin de hoofprijzen. Dit waren wederom Noffie-waardebonnen, één ter waarde van € 500,- (3e prijs) één ter waarde van € 750,- (2e prijs) en de hoofdprijs met de waarde van € 1500,-. Van harte gefeliciteerd allemaal.