09
jan
'23
NSL begint 2023 met Duintrail.in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door Atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers)
Foto's Winnifred Ferro

NSL begint 2023 met Duintrail.

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 15 januari 2023 de Duintrail. Een trailrun (10 of 21 km) door de duinen en over het strand tussen Noordwijk en Langevelderslag met een parcours door het unieke en pure natuurgebied Hollands Duin. Kom ook naar het eerste sportieve NSL-evenement van 2023. Een trailrun is een loop waarbij het parcours niet is afgezet en je dus zelf de aanwijzingen...

moet zoeken die door de organisatie zijn uitgezet of met behulp van een zogeheten gpx-bestand. Een trailrun gaat vaak over smalle paadjes en onverhard parcours.

Ook moet je zelf goed uitkijken bij het eventueel kruizen van fietspaden of wegen. Soms worden deze "bewaakt" door vrijwilligers, maar niet in alle gevallen. Het is ook de bedoeling dat je zelf voor water en energievoorziening onderweg zorgt. Ook gaan we ervan uit dat je zuinig op de natuur bent en afval meeneemt en niet in het duin laat slingeren.

Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (10 km) en een halve marathon (21 km). Beide afstanden bestaan uit een uniek parcours. De start is om 11:00 uur op het Norapad ter hoogte van Stayokay Noordwijk. Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Schrijf je daarom snel in.

Inschrijving vooraf via de website www.av-nsl.nl, uiterlijk 12 januari. De kosten zijn € 10,00. Ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in Stayokay. Na-inschrijving op de wedstrijddag kost € 10,00. Iedere deelnemers krijgt na afloop van Stayokay Noordwijk een kop soep en een stokbrood.

Deze wedstrijd is een evenement met 100% buitenlucht. Op de wedstrijdlocatie zijn toiletten aanwezig en is beperkte gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging.

Hou je van hardlopen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)lopen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft. Meld je vrijblijvend aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet hardlopen of wandelen, maar wel graag betrokken zijn bij een vereniging? Dat kan! Bij de NSL kunnen we altijd mensen gebruiken! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl