Datum: 04-06-2023 - 03:42
20
jan
'23
Spoorwegovergang bij Delfweg en Stationsweg wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Spoorwegovergang bij Delfweg en Stationsweg wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten.

Vanwege werkzaamheden aan het spoor is de doorgaande weg tussen de Delfweg Noordwijkerhout en de Stationsweg in Lisse bij de spoorwegovergang afgesloten van 25 januari 23.00 uur tot 31 januari 05.00 uur. ProRail werkt dan aan het spoor ter hoogte van de spoorwegovergang bij Halfweg tussen Noordwijkerhout en Lisse. Direct omwonenden zijn hierover door Prorail per brief geïnformeerd....

ProRail gaat spoorstaven (rails) vervangen om het spoor ook in de toekomst betrouwbaar en veilig te houden. Deze werkzaamheden kunnen voor geluidsoverlast zorgen.

Overweg tijdelijk afgesloten
Tijdens de werkzaamheden is de overweg aan de Stationsweg afgesloten. Er wordt een omleidingsroute aangegeven met gele borden. De omleiding is via Teylingen (Sassenheim) en Noordwijkerhout. De afsluiting zelf is alleen op de Stationsweg.

Gevolgen voor het treinverkeer
Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen. Wilt u reizen met het OV? Kijk dan voor actuele reisinformatie op ns.nl. Of raadpleeg de NS-app voor een reisadvies op maat, of telefonisch via 088 6721290.

Spoorwerk in uw buurt
Op prorail.nl/spoorwerk kunt u zien wanneer zij in uw buurt werken. Ook kunt u een automatische mail ontvangen van wanneer zij bij u aan het werk gaan. Ga naar Prorail om u voor deze e-mailservice aan te melden.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Prorail. U kunt een contactformulier invullen via prorail.nl/contact. Bij noodgevallen of ernstige hinder kunt u dag en nacht bellen op 0800 - 776 72 45 (gratis).