Datum: 04-06-2023 - 02:45
07
jan
'23
Passie van Noordwijkerhout presenteert 'Passie in Concert'.
Geschreven door Passie van Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Passie van Noordwijkerhout presenteert 'Passie in Concert'.

Donderdag 5 januari was in Café van der Geest de presentatie van de nieuwe productie van de Passie van Noordwijkerhout. Deze stichting is in 2015 bekend geworden door in het centrum van Noordwijkerhout, bij de Witte kerk, een eigen vertolking van ‘de Passion’ neer te zetten. Daarna hebben zij een grote productie gemaakt die werd uitgevoerd o.a. voor het Bavo-gebouw en in de Jozefkerk. Ook een fabriekshal hebben zij...

om weten te toveren tot theater en als meest recente in de zomer van 2022 een openluchttheater aan de Zeestraat.

De Passie, zoals deze stichting in de volksmond wordt genoemd, bestaat uit vijf personen (zie foto) die grootse totaal-theater projecten produceert en organiseert. Tijdens alle uitvoeringen wordt gewerkt met een grote groep enthousiaste vrijwilligers uit Noordwijkerhout, Noordwijk en de Zilk.

Na bijna drie jaar, waarin de Passie geen groot evenement heeft kunnen neerzetten, gaan zij vrijdag 7 en zaterdag 8 april weer een mooi project de 'Passie in Concert' opvoeren. De voorstelling zal plaatsvinden op een unieke locatie in Noordwijkerhout. Deze locatie zal later bekend worden gemaakt, net zoals het voorstellen van de solisten en het koor.

Gelijk aan de eerste productie van de Passie zal er ook nu een uitvoering zijn over het Passieverhaal van Pasen. Dit keer zal het echter een andere invalshoek hebben. Hoe? Kom dan kijken naar één van de voorstellingen van de 'Passie in Concert'.

Het verhaal wordt muzikaal omlijst door mooie, herkenbare Nederlandstalige nummers. Naast solisten en fantastische muzikanten zal in deze productie een koor meewerken wat speciaal voor deze productie is samengesteld.

De kaartverkoop zal naar verwachting begin maart starten. Hou hiervoor de lokale en regionale pers in de gaten.