Datum: 04-06-2023 - 03:14
05
jan
'23
GGZ Rivierduinen cursus ''Als je ouders problemen hebben, hoe moet het dan met jou?'.
Geschreven door GGZ Rivierduinen
Foto's Redactie BON

GGZ Rivierduinen cursus ''Als je ouders problemen hebben, hoe moet het dan met jou?'.

Een ouder met problemen hebben is lastig. Bijvoorbeeld als een van je ouders een psychisch probleem heeft, of verslaafd is. Moet je helpen? En hoe dan? En betekent het dat jij later ook problemen krijgt? Als je wilt kun je dit soort vragen stellen in de KOPP-groep. De KOPP-groep is een gratis cursus voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar. Eigenlijk heet het de KOPP/KOV-cursus, de Kinderen-van-Ouders-met-Psychische-Problemen en...

Kinderen-van-Ouders-met-Verslavingsproblematiek-cursus. Wij noemen het liever de KOPP-groep.

Tijdens de KOPP-groep leer je wat de ziekte van je ouder inhoudt. En hoe je ermee om kan gaan. Dat leer je van ons, maar ook van jongeren in een vergelijkbare situatie. Door ervaringen uit te wisselen kom je er achter dat je niet alleen bent.

Aanmelden
De KOPP-groep start maandag 13 februari. Er zijn 6 bijeenkomsten, van 15.30 tot 17.00 uur. De groep is er voor kinderen uit gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Meedoen is gratis.

Je ouders kunnen je aanmelden via het aanmeldformulier op de website www.rivierduinen.nl/agenda/kopp-kov-groep-8-16-jaar/ Bij vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Andere cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten vind je op www.rivierduinen.nl/preventie