Datum: 02-10-2023 - 06:02
01
jan
'23
Inschrijving van start van de 2e Duin en Bollen Vierdaagse'.
Geschreven door Duin en Bollen Vierdaagse
Foto's Redactie BON

Inschrijving van start van de 2e Duin en Bollen Vierdaagse.

Van 12 tot en met 15 oktober 2023 zal voor de tweede keer de Duin en Bollen Vierdaagse worden gehouden. Heb jij de eerste keer niet meegedaan? Dan volgt nu de kans om dat goed te maken. En was je er wel bij? Het gaat in oktober 2023 nog leuker worden… beloofd. Wij gaan open op Nieuwjaarsdag om precies 00.00 uur. En onder de eerste januari-inschrijvers verloten wij 5 officiële Duin en Bollen Vierdaagse Shirts...

dus zorg dat je er vroeg bij bent. En voorlopig kun je je alleen inschrijven voor 4 volle dagen.

Tarieven prettig aangepast.
De 30 en 40 kilometer zijn goedkoper geworden. Voor beide afstanden betaal je nu € 70,-. Let wel, dit is voor de volle vier dagen. De 15 en 20 kilometer zijn ook gelijk getrokken en kosten nu beide € 65,-. Nog altijd een prettige prijs voor wat je er allemaal voor krijgt. De 5 kilometer voor vier dagen kost slechts € 25,-, gewoon omdat iedereen moet kunnen meedoen.

Vroege starts niet meer zo vroeg.
De allereerste starts (waren om 6.00 en 7.00 uur) worden iets later. Ondanks het feit dat het magisch was in het Keukenhofbos en op andere plekken, gaan wij toch de vroege duisternis mijden. De 30 en 40 kilometer worden nu weggeschoten vanaf 7.30 uur.

En ja. Er zal nog steeds in tijdvakken gestart worden. Naar de andere starttijden wordt nog goed gekeken, maar zullen niet veel afwijken of blijven gelijk. Wel gaat de 5 kilometer op alle dagen naar de ochtend.

Beetje nat was het wel…
Zo, het is alweer twee maanden geleden, maar wat een fantastische eerste editie van de Duin en Bollen Vierdaagse was het. De regen in de eerste drie dagen kreeg de glimlach niet van jullie gezichten af. Mooi om te zien.

En even om te laten zien welke vette pech wij met elkaar hebben gehad, is hier het oktober-overzicht van Weeronline (zie foto's in de fotogalerij). Wanneer viel nu precies de meeste regen in die maand en wanneer voelden wij de minste zon. Inderdaad precies in ons lange weekend. Dit kan alleen maar beter worden in de komende jaren…