Datum: 04-06-2023 - 03:36
02
jan
'23
Welzijn Noordwijk en Teylingen organiseren 60+ Singlescafé.
Geschreven door Welzijn Noordwijk/Teylingen
Foto's Redactie BON

Welzijn Noordwijk en Teylingen organiseren 60+ Singlescafé.

Op vrijdag 17 februari 2023 organiseren Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen weer een editie van het Singles café. Hier ontmoeten single mannen en vrouwen elkaar en hebben ze de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Het evenement zal verlopen in de vorm van een gezellig informeel samenzijn met de mogelijkheid tot...

korte één-op-één kennismakingsgesprekjes, in combinatie met een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen

Voor wie het spannend vindt om tijdens het singles café zomaar met iemand in gesprek te gaan zijn er de hele middag organisatoren aanwezig. Zij kunnen het ijs voor je breken om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw.

Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout en de verdere bollenstreek is van harte welkom.

Het 60+ singlescafé vindt plaats op een locatie in Lisse. Deelname bedraagt € 15,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes en 2 consumptiebonnen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden t/m maandag 6 februari 2023, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0252-231805. Ook als u eerst vrijblijvend meer informatie wilt kunt u bellen of mailen.

Deelname aan de activiteit is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging. Om de locatie discreet te houden, ontvangt men de locatie gegevens pas bij de definitieve bevestiging van deelname.