Datum: 21-03-2023 - 13:02
27
dec
'22
Monique draagt met vertrouwen 'Het Wapen van Noordwijkerhout' over aan Justin.
Geschreven door Monique Verdegaal
Foto's Redactie BON

Monique draagt met vertrouwen 'Het Wapen van Noordwijkerhout' over aan Justin.

Begin 2021 maakten we hier op BON bekend dat Justin Brama mede-eigenaar zou worden van het Wapen van Noordwijkerhout. Dit met de intentie om, wanneer de tijd rijp is, het Wapen volledig over te nemen. Na 2 succesvolle jaren samen, is die tijd nu gekomen. Het jaar ook dat Het Wapen zijn 15-jarig bestaan viert sinds Monique het restaurant overnam. Monique wil met dit persbericht het volgende bekend maken aan iedereen...

die Het Wapen een warm hart toedraagt.

15 jaar Wapen.

Mooie herinneringen, fantastische gasten, geweldige feesten met altijd het beste team. Avonden met een gouden rand en een toekomst vol nieuwe mooie avonturen met Justin Brama als mijn trotse opvolger.

Lieve gasten, vrienden, familie en lieve collega’s en oud-collega’s,

Mag ik u bedanken voor 15 geweldige jaren als uw gastvrouw. Vanaf 1 april 2023 ga ik met trots en vertrouwen het Wapen overdragen aan Justin. Een geweldige, lieve en enthousiaste gastheer.

Samen met Chef Niels en hun team van meer dan 25 toppers gaan zij uw diners, feesten, lunches en overnachtingen verzorgen.

Mede dankzij u als onze trouwe gast kan ik terugkijken op 15 fantastische jaren in Het Wapen. Wat heb ik intens genoten, veel geleerd en mooie herinneringen met u samen gemaakt.

Als bedankje aan u serveren we in de maanden januari, februari en maart van maandag t/m donderdag een heerlijk 3-gangen menu voor € 15,00 pp. Volg ons op Instagram en op Facebook voor de ‘bedankt’ menu’s.

Op naar nieuwe avonturen wens ik u een fantastisch, liefdevol, gezond en vooral culinair genietend nieuw jaar toe.

Liefs,
Monique Verdegaal