Datum: 28-01-2023 - 21:51
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

22
dec
'22
Nieuwe dienstregeling Arriva vanaf 8 januari 2023. (buslijnen 385 en 57 stoppen bij treinstation Voorhout)
Geschreven door Arriva
Foto's Redactie BON

Nieuwe dienstregeling Arriva vanaf 8 januari 2023. (buslijnen 385 en 57 stoppen bij treinstation Voorhout)

Op zondag 8 januari 2023 start Arriva met de nieuwe dienstregeling in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. De nieuwe dienstregeling sluit optimaal aan bij de actualiteiten en de reizigersbehoefte. Arriva kijkt ieder jaar goed naar de routes van de verschillende buslijnen, hoe vaak de bussen rijden en of reizigers nog gemakkelijk kunnen overstappen op de trein of andere buslijnen...

Dit betekent bijvoorbeeld andere vertrektijden, gewijzigde routes en ook extra of vervallen ritten. Dit doet Arriva in overleg met onder andere de reizigersvereniging. Op deze manier verwacht Arriva een optimale dienstregeling te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij de behoefte van haar reizigers.

Meer informatie en de belangrijkste wijzigingen in de dienstregeling staan aangegeven op www.arriva.nl/dienstregeling. Ook in de reisplanner tref je alle wijzigingen aan. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Belangrijkste wijzigingen busroutes in Voorhout:
In Voorhout gaan de bussen op lijn 57 (voor Noordwijkerhout) en Q-Liner 385 (voor Noordwijk) een andere, snellere route rijden, dankzij de aanleg van de nieuwe Noordelijke Randweg. Op de route zijn twee nieuwe haltes aangelegd: Hooghkamer en Station.

Voortaan wordt er dus gestopt bij het treinstation, waardoor overstappen op de trein nog makkelijker wordt! De bussen op lijn 57 en 385 rijden dan niet meer via de Herenstraat, en bus 57 rijdt niet meer via de Schoutenlaan.