Datum: 21-03-2023 - 11:45
22
dec
'22
Samen kerst vieren bij Resto VanHarte Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Resto VanHarte
Foto's Redactie BON

Samen kerst vieren bij Resto VanHarte Noordwijkerhout. (foto's)

Kerst vier je samen. Daarom kon iedereen die samen kerst wilden vieren, op woensdagavond 21 december terecht bij Resto VanHarte voor een feestelijk, lekker en gezellig kerstdiner. Een mooie gelegenheid om zelf of samen met een ander, van een heerlijk avondje uit te genieten. Het kerstdiner vond, onder muzikale begeleiding van de gelegenheidsband met Huub, Erik en Caroline, plaats bij de Waterjuffers (Raamwerk) Zeereep 3 in Noordwijkerhout...

En natuurlijk met dank aan alle vrijwilligers voor het verzorgen van het kerstdiner. Vanaf 4 januari 2023 kan iedereen weer terecht voor een heerlijke maaltijd bij Resto VanHarte. 

Iedereen is welkom.
De eigen bijdrage voor het diner is acht euro. De diners starten om 18.00 uur en zijn om 20.00 uur afgelopen. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl of telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (gebruikelijke belkosten).

Draag bij tegen eenzaamheid met kerst!
Voor mensen met gevoelens van eenzaamheid is de kerstperiode extra zwaar. Resto VanHarte vindt dan ook dat iedereen de kans moet krijgen om samen kerst te vieren. Daarom roept de stichting Nederlanders op om deze kerst bij te dragen tegen eenzaamheid. Dat kan door een donatie te doen, een kerstcadeau te kopen in de VanHarte webshop of door mee te helpen als vrijwilliger.

Voor Elkaar: bijdragen aan een socialer, gezonder en duurzamer Nederland.
Albert Heijn lanceert deze kerstperiode het platform 'Voor Elkaar'. Samen met hun maatschappelijke partners zetten zij zich in voor een socialer, gezonder en duurzamer Nederland. Resto VanHarte is samen met Voedselbank Nederland, Het Rode Kruis en het Vergeten Kind gekozen tot één van deze partners.

Via ‘Voor Elkaar’ kunnen Albert Heijn klanten met hun statiegeld, Air Miles of door één euro op te tellen bij de online boodschappen een bijdrage leveren aan het goede doel. In het geval van Resto VanHarte betekent dat een bijdrage tegen eenzaamheid in de kerstperiode. Meer informatie: www.restovanharte.nl.