Datum: 28-01-2023 - 20:56
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

25
dec
'22
Blik Op Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse en Teylingen introduceren eigen nieuws-app!
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Nieuws-app Blik Op Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse en Teylingen nu ook beschikbaar voor Apple-gebruikers.

De Blik Op nieuwswebsites in de Bollenstreek hebben sinds 2010 flink aan de weg getimmerd en zijn ondertussen niet meer weg te denken als 'de websites' met al het lokale nieuws van, voor en over Noordwijkerhout-De Zilk, Noordwijk, Lisse en Teylingen. Het was al een tijdje een grote wens van de beheerders van de nieuwswebsites in de Bollenstreek om een eigen nieuws-app te hebben...

voor de mobiele telefoons. Het heeft even geduurd maar het is ons uiteindelijk toch gelukt. We hebben via twee toppers in eigen beheer een nieuws-app kunnen ontwikkelen en daar zijn we natuurlijk enorm trots op en we hopen dat juist ook u daar enorm veel gemak en plezier van zult ervaren.

De twee ontwikkelaars van de nieuwe BlikOp nieuws-app, Rick van Gorp en Naomi Warmerdam woonachtig in Noordwijkerhout, hebben heel hard gewerkt aan de totstandkoming van de lokale nieuws-app waarvoor onze grootste waardering.

In eerste instantie was de BlikOp nieuws-app in de App-store alleen beschikbaar voor de mobiele telefoons met een Android-besturingssysteem (klik hier voor uitleg). Maar sinds deze week is onze BlikOp nieuws-app ook beschikbaar voor het besturingssysteem iOS (vanaf de versie 15.2) en dat is voor de bekende iPhone-telefoons en iPads van Apple. 

We geven u hieronder uitleg over het downloaden en installeren en het gebruik van de BlikOp nieuws-app. Foto's staan in de fotogalerij.

Foto 1: Zoek in de App-store naar > Blik Op Nederland of Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse of Teylingen.

Foto 2: Download en installeer onze nieuws-app

Foto 3: Het oog-logo van Blik Op verschijnt tussen al uw Apps

Foto 4: Als u op de 'App met het oog' klikt ziet u vier logo's van de Blik Op nieuwswebsites in uw scherm en klik vervolgens op uw favoriete nieuwswebsite.

Foto 4/5: Rechts boven in de pagina ziet u een tandwieltje en als u daarop klikt komt u op de pagina met notificaties. U kunt deze per nieuwswebsite aan of uit zetten. Als u de notificatie aan laat staan ontvangt u op uw mobiele telefoon een melding als er een nieuwsbericht online gaat, die gekenmerkt staat als een verwacht veel gelezen bericht.

Foto 6: Op de startpagina staat ook: Tip de redactie! Als u deze aanklikt staan daar alle contactgegevens van de webmasters van de Blik Op websites in de Bollenstreek.

Foto 7. Wanneer u op de button van uw favoriete website heeft geklikt kan het zijn dat, afhankelijk van de snelheid van uw verbinding of telefoon, het even kan duren voordat de website in uw scherm verschijnt. U kunt dit zien door het oranje rondje dat als een soort zandlopertje aangeeft dat de website aan het laden is en vraagt daarom even uw geduld.

De webmasters van de Blik Op nieuwswebsite wensen u veel gemak en plezier bij het gebruik van onze nieuwe nieuws-app. Heeft u op- of aanmerkingen over de app dan horen wij dat graag van u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.