Datum: 21-03-2023 - 11:06
20
dec
'22
200 vrijwilligers van Munnekeweij ontvangen 'dank je wel' kerstpakket. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

200 vrijwilligers van Munnekeweij ontvangen 'dank je wel' kerstpakket. (foto's)

Op dinsdagochtend 20 december waren de maar liefst 200 vrijwilligers van Munnekeweij uitgenodigd voor een kop koffie met wat lekkers, een 'dank je wel' voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar. Op deze jaarlijkse kerstbijeenkomst werden aan de aanwezige vrijwilligers, in een volle Tuinkamer van het woonzorgcentrum, hun kerstpakket uitgereikt. Mevrouw Gre Turenhout (zie foto) kreeg als eerste het kerstpakket uitgereikt....

Gre was onlangs nog bij de verkiezing 'Vrijwilliger van het jaar' van de gemeente Noordwijk genomineerd. Helaas greep ze net naast de titel van 'Vrijwilliger van het jaar', maar bij woonzorgcentrum Munnekeweij zijn ze maar wat trots op de nominatie van Gre en ook op alle andere vrijwilligers; aldus vrijwilligerscoördinator Marijke den Elzen.

Topaz Munnekeweij is men, ondanks het grote aantal van 200 vrijwilligers, nog altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dus heeft u interesse kom dan gerust langs voor informatie bij Marijke den Elzen vrijwilligerscoördinator, Via Antiqua 25, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-9211406.