Datum: 23-09-2023 - 02:53
19
dec
'22
Sfeervolle kerstoptredens van De Harpe Davids. (foto's)
Geschreven door De Harpe Davids
Foto's Redactie BON

Sfeervolle kerstoptredens van De Harpe Davids. (foto's)

Vrijdag 16 en zaterdag 17 december klonken er 2 sfeervolle kerstconcerten van muziekvereniging de Harpe Davids. Vrijdagavond was de Witte Kerk van 19.00 uur tot 20.30 uur open en trakteerde de Harpe Davids, samen met het leerlingenorkest, de bezoekers op gezellige kerstmuziek. Zaterdagavond was de traditionele kerstsamenzang van de Harpe Davids, ditmaal in de St. Victorkerk. De Harpe Davids, met medewerking van...

Shantykoor ’t Bollenhart, zorgde voor een muzikale kerstdienst waarin de traditionele kerstliederen uit volle borst meegezongen werden. Dominee Mandemaker en pastoor Straathof zorgden voor het gesproken woord.

Ter afsluiting werd Feliz Navidad gespeeld om iedereen fijne kerstdagen te wensen.

Zaterdagavond 24 december verleend het koperensemble “GoedKoper” van de Harpe Davids haar muzikale medewerking tijdens de kerstnachtdienst in de Witte Kerk. Aanvang 22.00 uur.

Muziekvereniging de Harpe Davids wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar en hoopt u weer muzikaal te ontmoeten in 2023.

Wilt u de Harpe Davids volgen? Kijk voor meer informatie op http://www.facebook.nl/harpedavidsnwh. Op de website vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens en hoe u ons kunt steunen.