18
dec
'22
Kerstkoopzaterdag Noordwijkerhout Centrum, doe mee met de Noffie Eindejaar Actie en win!
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Bezoek van de Kerstman en sfeervolle muziek van het Charles Dickens Orkest in Noordwijkerhout Centrum. (foto's)

Ook dit jaar organiseerde de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) weer een gezellige Kerstkoopzaterdag in het centrum van Noordwijkerhout. Op zaterdag 17 december kon men op twee plaatsen in het centrum van ons dorp genieten van heerlijke glühwein en warme chocolademelk. Muzikaal gezien speelde het Charles Dickens Orkest van de St. Jeanne d’Arc met sfeervolle kerstklanken. Helaas was er door ..

ziekte geen aangekondigd optreden door Popkoor Bloom. De Kerstman bracht wel een bezoek aan het centrum van Noordwijkerhout met zijn Elfjes. 

Noffie Eindejaar Actie 2022
Zoals ieder jaar houdt de Noffie-commissie weer een Eindejaar Actie. U ontvangt bij iedere aankoop dubbele Noffies tot en met 31 december 2022, zie www.nov.nu voor de deelnemende winkeliers.

Winkel lokaal, spaar Noffies, plak op en win!
Meedoen is simpel: plak 50 zegels op de speciale kaart en doe die uiterlijk 31 december 2022 in de daarvoor bestemde bus. Deze vindt u bij Vink Multimedia en Santé Dranken.

Wie weet wint u één van de vele mooie prijzen, die zoals ieder jaar weer beschikbaar worden gesteld door de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.