Datum: 02-10-2023 - 11:17
17
dec
'22
Jubileumjaar afgesloten met nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Van Nispen. (foto's)
Geschreven door V.V. Van Nispen
Foto's Redactie BON

Jubileumjaar afgesloten met nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Van Nispen. (foto's)

Op zaterdag 22 oktober jl. was het precies 90 jaar geleden dat de voetbalclub Van Nispen in De Zilk werd opgericht en daar is in 2022 uitgebreid bij stilgestaan en gevierd. Op deze dag was er nog een geweldig eindfeest in de kantine van Van Nispen. Maar vandaag stond er toch nog één item van het jubileumjaar op het programma, het uitreiken van 70 nieuwe trainingspakken aan de jeugd van deze voetbalclub...

dit als afsluiting van het jubileumjaar van Van Nispen.

Mark Mosselman, bestuurslid Jeugdzaken Van Nispen: "Tijdens de coronaperiode hebben we als Van Nispen gezien dat er veel veranderd is en wat een impact dit ook heeft op het ledenbestand. We zijn dan ook sinds het begin van dit jaar nog actiever bezig met aanwas van nieuwe jeugd en vooral het behouden van deze jeugd.

We doen dit door de kinderen te begeleiden op een manier waarbij er individueel gekeken wordt naar ieder kind en het spelplezier en spelontwikkeling de belangrijkste focuspunten zijn. En gelukkig met succes! Sinds deze zomer is het aantal jeugdleden met ruim 10% toegenomen. Iets waar wij als bestuur enorm trots op mogen zijn.

En daar hoort ook bij dat alle teams er zo professioneel mogelijk uitzien. De nieuwe trainingspakken passen hier dan ook goed bij! Mocht uw kind ook interesse hebben lid te worden van Van Nispen, dan kan zij of hij gewoon een paar keer komen meetrainen zonder enkele verplichting. Aanmelden kan heel makkelijk via de website Van Nispen".