Datum: 21-03-2023 - 12:32
16
dec
'22
Vrienden van Munnekeweij ook in de Kerststemming. (foto's)
Geschreven door Vrienden van Munnekeweij
Foto's Redactie BON

Vrienden van Munnekeweij ook in de Kerststemming. (foto's)

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Munnekeweij is meestal achter de schermen actief: zij beoordelen de aanvragen vanuit Munnekeweij en bieden financiën om wensen te realiseren. Dit alles vanuit de bijdragen van de Vrienden (donateurs) van Munnekeweij. Uitgangspunt daarbij is dat de wensen een duurzaam karakter hebben en alle bewoners van Munnekeweij daaraan plezier mogen beleven. De aanschaf van de inmiddels...

veel gebruikte duo fiets is daarvan een mooi voorbeeld.

Het is inmiddels ook een traditie geworden dat het bestuur in deze kerstperiode zijn betrokkenheid met de bewoners van Munnekeweij vergezeld laat gaan door overhandiging van een fraai kerststuk.

Vrijdag 16 december waren Ineke Duivenvoorden, Willeke Duivenvoorde en Siem Nulkes vanuit het bestuur aanwezig om de kerststukken te overhandigen. Juist in deze tijd voelen veel ouderen zich alleen en eenzaam.

De overhandiging van het eerste kerststuk aan dhr. Dirk Broekhof liet Siem Nulkes dan ook vergezeld gaan van de wens dat deze symbolische blijk van vriendschap de bewoners van Munnekeweij een stukje minder eenzaam hoeven te voelen.

Vrijwilligers Ank Duijndam en Lisa van Rijnberk hadden zich beschikbaar gesteld om de kersttukken op alle appartementen te bezorgen. Tenslotte wenst het bestuur alle bewoners en medewerkers mooie en goede kerstdagen!

Voor meer informatie over Vrienden van Munnekeweij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.