Datum: 06-06-2023 - 02:15
11
dec
'22
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Senatoren en Prinsenpaar Kaninefaaten feliciteren Frank en Marleen van Ommeren met '50-jarig huwelijk'. (foto's)

Op de familieberichtenpagina met huwelijksjubilea op de nieuwswebsite van Blik Op Noordwijkerhout, geven we graag aandacht aan bruidsparen die 12-1/2, 25, 40, 50, 55, 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie van...

Blik Op Noordwijkerhout met foto's en tekst weten.We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden. Tip de redactie van Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Er zijn geen kosten aan verbonden. BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar. Voor de eventuele tekst kunt u de verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.


Gouden huwelijk
Frank en Marleen van Ommeren
50 jaar getrouwd
 11 december 1972 –  11 december 2022
 

Als oud-Prinsenpaar der Kaninefaaten Prins Dukaat en Prinses Moneta (1993-1994) werden Frank en Marleen van Ommeren, zondagmiddag 11 december in Café van der Geest, op hun 50-jarig huwelijksfeest gefeliciteerd door de raad van Senatoren en Prins Heen-en-Weer en Prinses Ciclista van de Kaninefaaten.

Frank behoort als oud-Prins ook tot de raad van Senatoren en het verrassingsbezoek werd natuurlijk muzikaal opgeluisterd door blaaskapel De Koetillers. Frank en Marleen van harte gefeliciteerd met jullie 50-jarig huwelijk en de redactie van BON wenst jullie nog vele mooie jaren toe.