Datum: 04-06-2023 - 03:32
10
dec
'22
Blik Op Noordwijkerhout breekt begin december al bezoekersrecord.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk breekt begin december al bezoekersrecord.

De nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk sluit al begin december het jaar 2022 uitermate positief af. In 2021 behaalde we voor de eerste keer in ons bestaan, de magische grens van 2 miljoen bezoekers in een jaar tijd. Voor 2022 kunnen we melden dat in de eerste week van december deze grens opnieuw werd bereikt en zelfs over het recordaantal bezoekers van 2021 zijn heen gegaan. De redactie van BON is bijzonder trots op dit...

voor de 12e jaar op rij behalen van een bezoekersrecord.

We danken dan ook onze vele en vaak trouwe volgers voor al die nieuwsgierige bezoekjes aan BON. Ook veel dank aan de adverteerders van BON in al die jaren, want zonder hen is het runnen van een lokale nieuwswebsite financieel niet mogelijk.

In 2023 zijn we alweer 13 jaar online met onze nieuwswebsite en ook in het nieuwe jaar houdt de redactie van BON als eerste zijn Blik gericht Op Noordwijkerhout en De Zilk en is er het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout, De Zilk en natuurlijk ook van de gemeente Noordwijk. 

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 12 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoeken en deze ligt hoger dan het aantal inwoners van de gehele gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..