10
dec
'22
Joyce Koster neemt deel aan Marathon van Rotterdam voor KWF. (doneeractie)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Joyce Koster neemt deel aan Marathon van Rotterdam voor KWF. (doneeractie)

Op zondag 16 april 2023 neemt de Noordwijkerhoutse Joyce Koster voor eerst deel aan de Marathon van Rotterdam. Joyce, in het dagelijks leven mede-eigenaar van Brasserij Op Dorp, noemt de deelname aan deze marathon een droom die uitkomt en al jaren op haar to-do-lijstje staat. Joyce:  "Uiteraard wil ik niet zomaar mee doen maar mezelf ook inzetten voor het goede doel en daarom ren ik mee voor het KWF...

Ik doe mee om geld op te halen voor de Daniel den Hoedbrug en het Familiehuis Daniel den Hoed. Daarmee slaan we letterlijk een brug tussen fysieke en mentale zorg van kankerpatiënten in 't Erasmus MC. Ik voel me enorm gesteund door alle donaties die er al tot nu toe zijn binnengekomen.

Door een flink aantal gulle gevers is er al meer dan € 1800,- opgehaald (9-12-2022), heel veel dank daarvoor. Helpen jullie mij als lezers van Blik Op Noordwijkerhout verder mijn streefbedrag van € 4200,- te halen? Met al deze donaties wordt belangrijk onderzoek naar kanker gefinancierd dus elke euro telt, doet jij ook mee?".

Klik hier voor meer info en om je bijdrage te doen.

Namens het KWF en Joyce Koster alvast super bedankt.