Datum: 22-03-2023 - 08:01
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

09
dec
'22
Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging bedankt afvalopruimers.
Geschreven door Noordwijkerhout Centrum
Foto's Noordwijkerhout Centrum

Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging bedankt afvalopruimers.

In de laatste maand van het jaar, december, wordt er vaak teruggekeken en krijgen veel mensen een bedankje in de vorm van een cadeautje/kerstpakket voor hun inzet in het afgelopen jaar. Zo heeft ook de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) gemeend om een groep van mensen te bedanken, voor hun extra opruimwerkzaamheden in het centrum van Noordwijkerhout. Het gaat tien werknemers...

die in opdracht van Meerlanden/Gemeente Noordwijk werken en de rommel opruimen die bewoners neerzetten op plaatsen waar het niet hoort. Online via FIXI of door meldingen van inwoners per telefoon krijgen zij opdracht om het vuil op te ruimen, welke helaas regelmatig naast de ondergrondse afvalcontainers wordt gezet. Dit afval moet naar de milieustraat op Gravendam gebracht te worden door de inwoners.

Na iedere melding gaan ze dan aan slag en zorgt deze groep mensen ervoor, dat het afval snel wordt verwijderd en Noordwijkerhout er daarna weer netjes uitziet. De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging heeft deze groep van tien mensen, van de week met een smakelijk pakket bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar.