Datum: 28-05-2023 - 05:32
08
dec
'22
Kerstkoopzaterdag Noordwijkerhout Centrum, doe mee met de Noffie Eindejaar Actie en win!
Geschreven door Noordwijkerhout Centrum
Foto's Noordwijkerhout Centrum

Kerstkoopzaterdag Noordwijkerhout Centrum, doe mee met de Noffie Eindejaar Actie en win!

Ook dit jaar organiseert de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging weer een leuk kerstweekend met een vol programma in het centrum van Noordwijkerhout. Op zaterdag 17 december wordt het centrum gevuld met gezelligheid, muziek en kerstsfeer. Door het hele dorp is heerlijke glühwein en warme chocolademelk te verkrijgen, het Charles Dickens Orkest van de St. Jeanne d’Arc speelt en Popkoor Bloom...

is te vinden bij het Wapen van Noordwijkerhout. Ook de kerstman bezoekt het centrum met zijn Elfjes. Veel winkels zullen ook op vrijdagavond en zondagmiddag hun deur openen voor uw kerstinkopen. Tot ziens in het centrum van Noordwijkerhout!

Noffie Eindejaar Actie 2022
Zoals ieder jaar houdt de Noffie-commissie weer een Eindejaar Actie. U ontvangt bij iedere aankoop dubbele Noffies tot en met 31 december 2022, zie www.nov.nu voor de deelnemende winkeliers.

Winkel lokaal, spaar Noffies, plak op en win!
Meedoen is simpel: plak 50 zegels op de speciale kaart en doe die uiterlijk 31 december 2022 in de daarvoor bestemde bus. Deze vindt u bij Vink Multimedia en Santé Dranken.

Wie weet wint u één van de vele mooie prijzen, die zoals ieder jaar weer beschikbaar worden gesteld door de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.