Datum: 04-06-2023 - 03:38
07
dec
'22
Vakjury beoordeelt kerststol Echte bakker van Eeden met 5 sterren als 'uitstekend'.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Vakjury beoordeelt kerststol Echte bakker van Eeden met 5 sterren als 'uitstekend'.

Het einde van 2022 is in zicht en de feestdagen komen nu echt dichtbij. Wat ontbreekt er bij jou nooit op de ontbijttafel tijdens de feestdagen? Voor ons mag de kerststol absoluut niet ontbreken! De lekkerste vind je dit jaar bij Echte bakker van Eeden uit Noordwijkerhout. Hun kerststol werd namelijk door de onafhankelijk vakjury als ‘uitstekend’ beoordeeld en kreeg maar liefst 5 sterren. Het maken van een perfecte kerststol is een precisiewerkje...

Het deeg moet eiwitrijk zijn en veel boter bevatten. De vulling en de kwaliteit van de amandelspijs zijn echt belangrijk. Bij de keuring werd de stol beoordeeld op tien onderdelen zoals kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak.

Proef het zelf!
Het Echte Bakkersgilde is een stichting waarin de toegelaten bakkers kennis en recepten delen om elkaar te versterken. De productkeuringen hebben als doel om samen te leren en te verbeteren. Door dit sterke keurmerk ben jij verzekerd van de beste kwaliteit van zowel de kerststollen als de andere bakkersspecialiteiten. Proef het daarom zelf en trakteer jouw vrienden en familie op een stukje overheerlijke Kerststol.

Echte bakker van Eeden:
Noordwijkerhout
Havenstraat 5
0252-372335

Kerkstraat 105A
0252-372778

De Zilk
P.J. Warmerdamstraat 27
0252-515701