Datum: 30-03-2023 - 13:37
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

04
dec
'22
Kerst met Popkoor Bloom.
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Popkoor Bloom

Kerst met Popkoor Bloom.

Popkoor Bloom geeft in december maar liefst zes bijzondere concerten. Zo is Bloom op zaterdag 10 december te gast bij de Kerstmarkt in Haarlem. Daar wordt twee keer opgetreden in de historische Gravenzaal van het Haarlemse Stadhuis. Op zondagmiddag 11 december brengt Bloom de bewoners van woonzorgcentrum Jeroen in Noordwijk in kerststemming en op dinsdagavond 13 december laat Bloom haar kerstklanken horen in woonzorgcentrum Gerto in Voorhout...

Winkelend publiek Noordwijkerhout.
Op zaterdagmiddag 17 december verhoogt Bloom de kerstsfeer in het centrum van Noordwijkerhout, waar het winkelend publiek kan genieten van liedjes als Jingle Bells, Let it snow en Santa’s Party.

Zondagmiddag 18 december is Bloom te zien en te beluisteren in het dorpshart van Lisse om ook daar de shoppende bezoekers in een gezellige kerststemming te brengen.

Kerstdiner
Als kers op de taart maakt Bloom op maandagavond 19 december haar opwachting tijdens het Kerstdiner van Stichting Met Je Hart in Restaurant de Witte Raaf te Noordwijkerhout. Tussen de gerechten door trakteert Bloom haar toehoorders op een warm en muzikaal kerst-onthaal.

Agenda
Meer informatie over de locaties en tijden van alle concerten is te vinden op www.popkoorbloom.nl 

Avond
Kerstmis staat voor vrede, verbroedering en samen zijn. Daarom staat o.a. het lied “Avond” van Boudewijn de Groot (arrangement Jetse Bremer) op de kerst-setlist. De uitvoering van “Avond” door Popkoor Bloom is te zien op YouTube: https://youtu.be/iYXAcojfzyY.

Welkom
Mannen zijn van harte welkom om vrijblijvend een repetitie van Bloom bij te wonen in het clubhuis van scouting Bosgeest aan de van der Weijdenlaan 2b in Noordwijkerhout. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info: www.popkoorbloom.nl