Datum: 30-03-2023 - 06:50
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

30
nov
'22
Noordwijkerhout een muziekvereniging rijker, Keietoeters op eigen benen!
Geschreven door De Keietoeters
Foto's De Keietoeters

Noordwijkerhout een muziekvereniging rijker, Keietoeters op eigen benen!

Al sinds jaar en dag zijn tijdens carnaval de Keietoeters te horen. Deze groep enthousiaste muzikanten spelen graag en veel op alle soorten feesten in Noordwijkerhout maar ook in vele andere plaatsen. Tot voor kort waren de Kapelleden ook lid van Carnavalsvereniging De Keiebijters, maar door een verschil van inzicht heeft de kapel besloten verder te gaan als zelfstandige vereniging. Op 30 november is de oprichting getekend door het spiksplinternieuwe drie koppige bestuur en is Noordwijkerhout een muziekvereniging rijker...

De doelstelling blijft als vanzelfsprekend het vermaken van publiek met leuke muziek waarbij de muziekliefhebbers van het Raamwerk, ‘s Heerenloo en vergelijkbare organisaties altijd op extra aandacht kunnen rekenen.

De zeer prettige samenwerking met collega’s Koetillers en NixDus zetten wij graag voort door bijvoorbeeld de doorkomst van de Duin en Bollenvierdaagse gezamenlijk te begeleiden of (velen van U weten het vast nog wel) door op de Steeg een prachtig “Feest van Herrie” te maken als alternatief voor de optocht in 2022)

Wij bedanken de Keiebijters voor de lange samenwerking en wensen Prins Chapeau en Prinses Ciconia een prachtig seizoen toe.

U komt de Toeters vast nog tegen, zo spelen zij op de jaarlijkse 3 oktober viering in Leiden, op bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jaarmarkten, festivals, visserij feesten en natuurlijk tijdens carnaval! Volg ons via Facebook of binnenkort via www.keietoeters.nl.