Datum: 28-01-2023 - 14:25
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

28
nov
'22
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café Noordwijkerhout / Teylingen
Foto's Redactie BON

Alzheimer Café in Munnekeweij thema: De zin en waarde van muziek.

We weten dat het luisteren naar muziek de stemming van iemand met dementie positief kan beïnvloeden. Hoe maak je hiervan gebruik in het contact met iemand met dementie? Hoe werkt het muzikaal geheugen? Hoe zet je muziek in bij onrustig gedrag? Vanavond gaat Yvonne Martens hierover in gesprek met Marian Jaspers Fayer, muziektherapeut. Daarnaast gaan we genieten van optredens van gitarist Marcel Knop...

saxofoonkwartet Saxcuse me! en onze gastspreker Marian en haar collega muziektherapeut Helena Saroyan op verschillende instrumenten. Misschien zing of speel je zelf wel een deuntje mee?

Zo in aanloop naar Kerst maken we er een avond met een feestelijk tintje van. We zorgen voor een hapje en een drankje en zorgen dat u weer met veel tips en een warm gevoel naar huis gaat!

Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met alle vormen van dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Veel informatie over dementie kunt u ook vinden op de website www.dementie.nl 

Datum: maandag 12 december 2022
Adres: Woonzorgcentrum Munnekeweij
Via Antiqua 25, 2211HW Noordwijkerhout
Het Alzheimercafé is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30u. en duurt tot 21.00u
Aanmelden voor deze avond is niet nodig.
Voor meer informatie: Mevr. W van der Kwaak. Tel: 0646033996, bereikbaar op woensdag 7 december tussen 16.00 en 17.00 uur.