Datum: 02-10-2023 - 06:32
26
nov
'22
Geslaagde Pietendag met heel veel kinderen, pepernoten en leuke bingoprijzen. (foto's + filmpje)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Cees van Zelst en BON

Geslaagde Pietendag met heel veel kinderen, pepernoten en leuke bingoprijzen. (foto's + filmpje)

Sinterklaas en zijn Pieten hebben ondanks de tijd van het jaar niet te klagen over het weer tijdens hun verblijf in Noordwijkerhout. Net als tijdens de Sinterklaasintocht op 12 november was het vandaag opnieuw prima weer om buiten Pietendag te houden in Noordwijkerhout Centrum. De kinderen, vaders, moeders, opa's en oma's kwamen in grote getalen op deze leuke activiteit af. Afgelopen week hebben de meeste inwoners...

van Noordwijkerhout een bingokaart en kleurplaat mogen ontvangen in hun brievenbus. In een video hier op BON konden mensen kijken of ze bingo hadden voor een mooie prijs. Samen met de kleurplaatwedstrijd konden de prijswinnaars ook op deze dag, hun prijs uit handen van Sinterklaas ontvangen in een kraam op de Havenstraat.

Verder mochten de kinderen meedoen aan verschillende Pieten-spelletjes en met een volle deelnemerskaart was er een heerlijke speculaaspop als beloning. Maar ook deelden de Pieten heeeeel veeeel zakjes met pepernoten uit en speelde de Pietenband een flink aantal leuke Sinterklaasliedjes. Pietendag opnieuw een mooie activiteit van Noordwijkerhout Centrum.

Filmpje van de Pietenband.