Datum: 08-02-2023 - 17:24
27
nov
'22
GGZ Rivierduinen cursus 'Met alle geweld een relatie' in Noordwijkerhout.
Geschreven door GGZ Rivierduinen
Foto's Redactie BON

GGZ Rivierduinen cursus 'Met alle geweld een relatie'.

Heb je een relatie (gehad) met een partner die snel jaloers is? Die zowel charmant als afwijzend kan zijn, vaak zijn/haar wil oplegt en je wel eens slaat, of daarmee dreigt? Voel je je vaak niet gewaardeerd of onzeker? Heb je het gevoel dat je vaak iets doet of juist achterwege laat om maar geen ruzie te krijgen? Ben je bang opnieuw in zo’n relatie terecht te komen? Dan is deze cursus misschien iets voor jou. Ervaring leert dat geweld niet vanzelf stopt...

Toch betekent deelnemen aan deze training niet automatisch dat je moet weggaan bij je partner of moet scheiden. Belangrijk doel van deze cursus is dat het geweld stopt of in de toekomst wordt voorkomen. Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie.

Aanmelden
De cursus start woensdag 1 februari. Er zijn 8 bijeenkomsten, van 9.30 tot 11.30 uur. De groep is er voor vrouwen uit gemeente Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Meedoen is gratis.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website: Klik hier. Bij vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Andere cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten vind je op www.rivierduinen.nl/preventie