Datum: 01-10-2023 - 18:03
20
nov
'22
Herbouw De Schelft (88): Bruggetje dicht gedurende sloop restanten De Schelft.
Geschreven door Redactie BON
Foto's PR

Gezellige reünie oud-medewerkers Optisport De Schelft.

Zoals we ondertussen allemaal wel weten werd op zaterdag 14 november 2020 heel Noordwijkerhout opgeschrikt door de grote uitslaande brand in het sport- en evenementencomplex De Schelft. Iedereen in ons dorp heeft wel één of meerdere voetstappen liggen, in het complex welke begin jaren tachtig officieel in gebruik werd genomen. In 2003 werd het beheer van De Schelft overgedragen aan de firma Optisport, met meerdere locaties in het land...

Sinds die tijd heeft menige Noordwijkerhouter, maar ook mensen van daarbuiten, gewerkt in De Schelft. Na de brand in 2020 stopte Optisport, in overleg met de gemeente Noordwijk, het beheer van De Schelft en nam men afscheid van Noordwijkerhout.

Na een aantal jaren wilden verschillende Optisport-medewerkers hun voormalige collega's, waar ze jarenlang prettig mee samengewerkt hadden, weer eens zien. Dit deden ze afgelopen zaterdagavond 19 november middels een gezellige reünie.

De reünie werd een gezellig samenzijn van rond de veertig voormalige Optisport-medewerkers op een locatie op de Oosterduinen in Noordwijkerhout, waarbij zelfs Optisport-mascotte 'Zed' ook nog van de partij was. Zie foto's.