Datum: 21-03-2023 - 21:42
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

06
dec
'22
Feest voor álle vrijwilligers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk
Foto's Welzijn Noordwijk

Feest voor álle vrijwilligers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.

Op 16 december vindt het Vrijwilligersfeest 2022 plaats. De avond om alle vrijwilligers in de hele gemeente Noordwijk te bedanken voor hun trouwe inzet. Of je nu bij de brandweer werkt of je inzet bij de voetbalclub, álle vrijwilligers in Noordwijk zijn uitgenodigd. Dus trommel je collega vrijwilligers op en vier het feest met ons mee! Het vrijwilligersfeest zal dit jaar op het prachtige nieuwe Veld 7 van VVSB in Noordwijkerhout plaatsvinden (sportkantine VVSB)...

Trek je dansschoenen aan want de hele avond zullen The Beards livemuziek maken en worden de gasten vertroeteld met heerlijke hapjes en drankjes. De wethouders Dennis Salman en Roberto ter Hark zullen aanwezig zijn om de vrijwilligers- initiatief- en buurtprijzen uit te reiken.

Het feest begint om 20:00 uur, met inloop vanaf 19:30 uur. Zin in een feestje? Meld je aan! Meld je aan via bijgaande link http://www.welzijnnoordwijk.nl/feest/. Aanmelden is belangrijk, want vol is vol! Mocht je vragen hebben dan kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.