Datum: 01-10-2023 - 17:07
19
nov
'22
18 december kerstconcert in de Witte Kerk met The Midwinters.
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk
Foto's PR

18 december kerstconcert in de Witte Kerk met The Midwinters.

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk sluit 2022 met een muzikaal evenement af. En wat is er in december in aanloop naar de kerst mooier dan een kerstconcert? Onnodig te zeggen dat de Witte Kerk zich daar in die donkere dagen prachtig voor leent. Op zondag 18 december komt een gezelschap van zeven aan het conservatorium geschoolde solisten – The Midwinters – naar Noordwijkerhout om u een prachtige avond te bezorgen...

The Midwinters bestaan uit vier vocalisten (van sopraan tot tenor) die worden begeleid door een pianiste, een violist en een harpiste. Dit gezelschap brengt al ruim tien jaar met veel succes een kerstprogramma in de Remonstrantse Kerk in Nieuwkoop. Dit kwam de Vrienden ter ore, en het leek ze een prachtige invulling van een muzikale avond in de Witte Kerk. The Midwinters brengen bekend en wat minder bekend repertoire. Van Morgen van Richard Strauss tot Let it snow. Kortom: een heel gevarieerde muzikale avond in een sfeervolle ambiance.

Zangeres Esther Floor is voor de Vrienden geen onbekende. Al eerder trad zij samen met pianiste Elisabeth Ford op in de Witte Kerk met het intieme ‘Songs from the Isles’. Later bracht Esther samen met zangeressen Esther Adelaar en Isabella Scholte, wederom begeleid door Elisabeth het Bloemenconcert ten gehore. En nu wordt dit viertal aangevuld met de tenor Thomas de Bruijn, de harpiste Brenda Dor-Groot en de violist Sietse van Gorkum. We zijn benieuwd hoeveel musici Esther de volgende keer meeneemt!

De toegangsprijs bedraagt 20 euro, dit is inclusief een pauzedrankje. Reserveren kan door middel van het sturen van een mailtje aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een bevestiging. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Kerstconcert met The Midwinters
Organisatie: Vrienden van de Witte Kerk
Datum: 18 december 2022
Aanvang: 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Witte Kerk in Noordwijkerhout, Dorpsringweg 7
Kaartjes: € 20.00, inclusief pauzedrankje
Bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.vriendenvandewittekerk.nl