Datum: 01-10-2023 - 16:53
15
nov
'22
Glasvezelcampagne in De Zilk en Noordwijkerhout gaat van start.
Geschreven door DELTA Netwerk
Foto's Redactie BON

Glasvezelcampagne in De Zilk en Noordwijkerhout gaat van start.

DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in Noordwijkerhout en De Zilk. Als 20% van de inwoners uit deze plaatsen 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 1 februari 2023 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Projectleider Diederik van Dam "Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zoveel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactief tv kijken, gamen en zorg op afstand...

We zien daarbij ook dat inwoners meer keuzevrijheid willen naast de bestaande netwerken. Daarom ben ik blij dat we nu ook de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk de mogelijkheid kunnen bieden om zich aan te melden voor het netwerk van de toekomst", aldus projectleider Diederik van Dam van DELTA Netwerk.

Gemeente Noordwijk
"Voor de gemeente Noordwijk is het belangrijk dat ook Noordwijkerhout en De Zilk worden voorzien van een snel glasvezelnetwerk. Met glasvezel worden de inwoners aangesloten op een duurzaam netwerk van de toekomst", aldus gemeente Noordwijk.

Informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Inloop is vanaf 19.00 uur, waarna vervolgens om 19.30 uur een presentatie start. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Deze informatieavonden vinden plaats op:

• Dinsdag 6 december bij De Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk
• Woensdag 7 december bij Café van der Geest, Zeestraat 7A in Noordwijkerhout

Ook is er een online een informatieavond. Op dinsdag 13 december vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via www.deltanetwerk.nl 

Meer informatie
Meer informatie is beschikbaar op de website www.deltanetwerk.nl. Inwoners kunnen ook terecht bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Dorpsstraat 37 in Noordwijkerhout.