Datum: 01-10-2023 - 17:37
14
nov
'22
Prins Chapeau en Prinses Ciconia van de Keiebijters plakken er nog een jaartje aan vast.
Geschreven door CV De Keiebijters
Foto's CV De Keiebijters

Prins Chapeau en Prinses Ciconia van de Keiebijters plakken er nog een jaartje aan vast.

Na lange tijd was het voor de Carnavalsvereniging de Keiebijters eindelijk zover dat ze hun prins en prinses aan het publiek mochten presenteren in een vol en gezellig Café van der Geest. Nadat de Voorzitter van de Keiebijters Gerard Kuipers vroeg of het Prins Chapeau en Prinses Ciconia nog een jaar de Keiebijters voor wilde gaan gaven ze beide volmondig aan graag het feest nu echt mee te willen maken....

Ook het publiek gaf aan zeker nog een jaar met het prinsenpaar door te willen gaan. Prins Chapeau en Prinses Ciconia zullen de Keiebijters voorgaan in het carnavalsjaar 2023. Samen met het alle prinsenparen die op bezoek waren waaronder het prinsenpaar en jeugdpaar van de Kaninefaaten, Duinknijnen, Noortukkers gingen zij op de welbekende foto. Het publiek kon kijken naar de minidansgarde die hun garde dans toonde en de Maxidansgarde toonde voor het eerst hun showdans.

Na de felicitaties van de andere carnavalsverenigingen uit onze gemeente en de vele bezoekers konden zij een grote polonaise lopen onder de muzikale noten van pretband de Mexicano’s die voor het eerst Carnavals vereniging de Keiebijters op een geweldige wijze ondersteunde.

Het carnaval in 2023 zal gevierd worden op de feestlocatie aan de Ambachtsweg. Eerdaags zal het programma weer bekend worden gemaakt op de website www.dekeiebijters.nl. Ook via de Facebook-pagina van de Keiebijters zullen alle nieuwtjes worden beschreven. Al met al belooft het voor iedereen weer een geweldig carnavalsseizoen te worden.