Datum: 06-12-2022 - 16:19
13
nov
'22
ODI speelt blijspel: ’T IS NIET M’N BROER in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI
Foto's ODI

ODI is klaar voor uitvoering blijspel ’T IS NIET M’N BROER.

De spelers van ODI hebben zich de teksten al wel eigen gemaakt en zijn nu druk bezig met het zetten van de puntjes op de i. Ja, u ziet het goed. De spelers van Toneelvereniging ODI hebben het boekje niet langer meer nodig. Dat kan bij wijze van spreken de prullenbak in. Toch wordt er nog hard gerepeteerd om te zorgen dat alles zo perfect mogelijk op de planken kan worden gebracht. ’t Is niet mijn broer ( Blijspel geschreven door Wilma Renes-Leertouwer...

Regie: Annette de Zwart) speelt zich af in de huiskamer van Nel de Bruin. Wat een gezellige middag met vier vriendinnen moet worden, wordt een hectische middag vol spanning, leugens en toneelstukjes. Is dat nu de schuld van Nel of van buurvrouw Riek?

In ieder geval komt er een broer op de proppen. Of is het geen echte broer? U kan van dit blijspel komen genieten op
* Zaterdag 19 november 20:00 uur in De tijdelijke Schelft
* Zondag 20 november Middagmatinee 14:00 in De tijdelijke Schelft
* Zaterdag 26 november 20:00 uur in De Duinpan in De Zilk.

Zaal open: 30 minuten van tevoren. In de tijdelijke Schelft heeft ODI een leuk hoekje ingericht voor een consumptie in de pauze en gezellige nazit na de uitvoering voor schappelijke prijzen. 

Verkoopadressen voor € 10,- : Suzanne’s Feestshop in de Havenstraat en M- Kappers. Of digitaal reserveren via: www.toneelverenigingodi.nl en wellicht ook aan de zaal.