Datum: 06-12-2022 - 14:47
13
nov
'22
VOpnieuw een flinke donatie van de Vrienden voor de Witte Kerk. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Opnieuw een flinke donatie van de Vrienden voor de Witte Kerk. (foto's)

Ieder jaar overhandigt de Stichting Vrienden van de Witte Kerk op de 'Dag van de Witte Kerk' een cheque aan de Kerkrentmeesters. Het geld voor deze cheque wordt binnengehaald door bijdragen van De Vrienden, donateurs en door de opbrengsten van verschillende evenementen die worden georganiseerd. Al deze bedragen opgeteld zorgen voor een financiële injectie die in zijn geheel naar het onderhoud van de Witte Kerk gaat....

Zaterdag 12 november 2022 was het weer de 'Dag van de Witte Kerk'. Penningmeester Leon Floor van St. Vrienden van de Witte Kerk overhandigde, na een korte speech over de onthulling van de kist, op deze dag de cheque van € 3000,- over aan dominee Esmeralda Mandemaker. Zij was daar, namens iedereen die De Witte Kerk een warm hart toe draagt, zeer verguld mee en het prachtige bedrag zal zeker weer goed besteed gaan worden.

Volgend jaar tijdens het 10-jarig bestaan hoopt de Stichting de plannen opnieuw te kunnen realiseren en iedereen weer te ontvangen in de Witte Kerk tijdens de door hun georganiseerde evenementen. Wie ook een financiële bijdrage wil leveren zodat de kerk het onderhoud krijgt dat ze verdient, dat kan. Alle informatie hierover kunt u vinden op www.vriendenvandewittekerk.nl.