Datum: 03-12-2022 - 13:10
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

09
nov
'22
Activiteiten op De Dierenhoeve in november.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve
Foto's Frans van Steijn

Activiteiten op De Dierenhoeve in november.

Vrijdag 11 november zal De Dierenhoeve langer open blijven. Kinderen kunnen Sint Maarten liedjes zingen voor de dieren en een boerderij snoepje halen in Het Koffiehuis. Het Koffiehuis is open tot ongeveer 19:00 uur. Vanaf maandag 14 november worden er heerlijke, Sint lekkernijen vers bereid in Het Koffiehuis, zoals gevulde speculaastaart, speculaaskoekjes, banketstaaf en worteltaart. Maar ook de warme chocolademelk met slagroom staat klaar...

Daarnaast introduceert Het Koffiehuis het nieuwe winterdrankje; alcoholvrije appelcider. Uiteraard zijn er ook heerlijke verse soepen te koop, ook om thuis (mee) op te warmen als het weer guur en nat is.

Woensdag 16, 23 en 30 november; pepernoten bakken met juffrouw As in Het Koffiehuis van 13:30 uur tot ongeveer 14:30 uur, kosten zijn € 5,00 per kind, opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook op zaterdag 19 november en zondag 20 november; pepernoten bakken met juffrouw As in Het Koffiehuis van 13:30 uur tot ongeveer 14:30 uur, kosten zijn € 5,00 per kind, opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf maandag 21 november mag de schoen gezet worden op De Dierenhoeve. Op vrijdag 25 november tussen 15:00 uur en 16:30 uur zal Sinterklaas op De Dierenhoeve aanwezig zijn om de schoenen met wat lekkers weer terug te geven aan de kinderen.