Datum: 03-12-2022 - 12:47
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

09
nov
'22
Dag van de Mantelzorg 2022 in gemeente Noordwijk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk
Foto's Redactie BON

Dag van de Mantelzorg 2022 in de gemeente Noordwijk.

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. De jaarlijks terugkerende dag om stil te staan bij alle mensen die de zorg dragen voor hun familie, buren of goede vriend. Het uitgelezen moment om ze te waarderen voor hun vaak zware werk. Om de mantelzorgers in de hele gemeente Noordwijk te waarderen heeft Welzijn Noordwijk twee mooie activiteiten georganiseerd waar mantelzorgers zich voor konden opgeven...

Op zaterdag 12 november is er een High Tea, een gezellige middag waar je onder het genot van zoete en hartige hapjes andere mantelzorgers kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. De Anitaas zullen op dinsdag 15 november in De Muze op het toneel staan om mantelzorgers van hun stoelen te krijgen met mooie en soms hilarische levensliederen.

Aanmelden voor deze activiteiten is helaas niet meer mogelijk. Maar ben je mantelzorger en nog niet ingeschreven bij Welzijn Noordwijk? Schrijf je dan in. Je bent dan de volgende keer op de hoogte van de activiteiten die Welzijn Noordwijk voor mantelzorgers organiseert. Daarnaast kunnen de Adviseurs mantelzorg met u in gesprek over waar u mogelijk ondersteuning nodig heeft. Ook kunnen zij u ontlasten met de inzet van bijvoorbeeld een Zorgpauze.

Als mantelzorger kun je gebruik maken van de jaarlijkse mantelzorgwaardering van € 100,- op de NoordwijkPas. Dit tegoed kan o.a. gebruikt worden bij winkeliers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Deze kan nog tot en met 31 december 2022 aangevraagd worden.

Neem contact op met de Adviseurs Mantelzorg Wendy Clason: 06 55456779 of per e-mail: wendy.clason@welzijnnoordwijk Carola Roefs: 06 40567077 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op de website www.welzijnnoordwijk.nl