Datum: 06-06-2023 - 08:32
08
nov
'22
Kerkenveiling Sint Jozef- en Victorkerk een groot succes in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Kerkenveiling Sint Jozef- en Victorkerk een groot succes.

Voor de 3e keer op rij hebben de Jozef- en Victorkerk samen een kerkenveiling en loterij georganiseerd, met als thema ‘onderhouden en verbinden.’ Bij elke parochiaan werd een mooie folder bezorgd, met daarin een bestellijst van producten op allerlei gebied. Zo waren er bij voorbeeld waardebonnen om pannenkoeken te eten, om een taart of rollade op te halen, of een doos wijn te bestellen. Natuurlijk ontbraken de bollenpakketten en de amaryllissen op pot niet...

 

Om een idee te geven: meer dan 200 amaryllissen, tientallen dozen wijn, vele prachtige boeketten en talloze waardebonnen zijn er besteld. Heel veel artikelen zijn geschonken, waarvoor heel veel dank. Vrijdag en zaterdag zijn de bestellingen in orde gemaakt en bezorgd bij de parochianen.

Door notaris mr. N. van Dijk zijn de winnende lotnummers getrokken uit de meer dan 3200 verkochte loten. De prijswinnaars zijn bekend gemaakt op de website van de Sint Maartensparochie. Op loten met het eindcijfer 3 of 8 is een troostprijs gevallen. Alle prijzen zijn inmiddels thuisbezorgd.

Het gezamenlijke comité wil met nadruk alle gevers, kopers en vrijwilligers bedanken, die op welke manier dan ook geholpen hebben deze bijzondere kerkenveiling tot een groot succes te maken. DANK!!