07
nov
'22
Voedselbank Noordwijkerhout heeft uw hulp weer nodig.
Geschreven door Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Voedselbank Noordwijkerhout heeft uw hulp weer nodig.

De Voedselbank Noordwijkerhout was even bang, dat er gedurende de ‘Coronaperiode’ er een chronisch tekort aan producten zou kunnen ontstaan, omdat er geen inzameling gehouden kon worden. Echter, gedurende deze vervelende periode ontdekten de vrijwilligers van de Voedselbank hoe enorm betrokken de Noordwijkerhouter is bij óók de lokale Voedselbank. In een grote regelmaat werden wij door particulieren...

voorzien van noodzakelijke producten voor onze deelnemers, waarvoor enorme dank! We lopen alweer richting de feestdagen en nu beginnen de schappen toch wel weer leger te raken. Daarom willen we weer een inzameling organiseren. Deze wordt gehouden op zaterdag 19 november bij de Albert Heijn en wel tussen 10.00 en 16.00 uur.

Er is een tekort ontstaan op producten als soepen, vlees en vis in blik, groenten in blik of pot, kaas, boter, olie, rijst, bami met bami mixen, wasmiddelen, zoutjes, chocolade, koekjes, kaas en boter. Graag willen we de lege schappen weer aangevuld zien. Dit, om onze cliënten te ondersteunen en om hen dat ‘extraatje’ te kunnen bieden in een persoonlijke situatie die soms schrijnend te noemen is.

De Voedselbank Noordwijkerhout doet dan ook weer heel graag een beroep op de gulheid van de Noordwijkerhoutse samenleving. Op 19 november staan weer vrijwilligers van de Voedselbank Noordwijkerhout klaar om u te ontvangen en u te voorzien van een boodschappenlijstje met daarop vermeld de zeer gewenste producten.

Lukt het u niet en u wilt toch een bijdrage leveren? Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.30 uur kunt u producten afleveren bij de Voedselbank aan de Dr. Poelslaan 19. Linkerzijde van de Maasgaarde. Doet u weer mee? Dat zou geweldig zijn!

Namens de Voedselbank Noordwijkerhout,
Aart de Jong