Datum: 03-12-2022 - 12:29
Aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

13
nov
'22
Activiteiten KBO Noordwijkerhout: informatiebijeenkomst bankzaken en gym/bewegen op muziek voor dames en heren 60+.
Geschreven door KBO-Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Activiteiten KBO Noordwijkerhout: informatiebijeenkomst bankzaken en gym/bewegen op muziek voor dames en heren 60+.

Op woensdagmiddag 16 november organiseert KBO Noordwijkerhout een bijeenkomst waarin de Regiobank informatie zal geven over bankzaken. De bijeenkomst is in de grote zaal van Puyckendam, de aanvang is 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. De toegang is gratis. Vanaf donderdag 24 november start KBO-Noordwijkerhout een nieuwe beweeggroep voor actieve ouderen....

Er wordt enthousiast lesgegeven aan een aerobic/conditie groep, voor zowel dames als heren in de leeftijd van 60 jaar en ouder.

Men kan elke donderdagochtend vanaf 10.00 uur komen sporten in de Maasgaarde in Noordwijkerhout. Bij de lessen ligt het accent op bewegen op muziek uit uw jongere jaren, in combinatie met spierversterkende en conditionele oefeningen. De oude hits zwepen ons lekker op.

Ook is er aandacht voor de balans en de bewegelijkheid van uw gewrichten. U werkt aan uw lichaam op uw eigen niveau, met of zonder materialen. Dit alles gebeurd staand of vanaf de mat. Gezelligheid en het meedoen op eigen tempo staat centraal tijdens de lessen.

Lijkt het u leuk om in een groep aan uw conditie te werken en uw lichaam soepel te houden, dan bent u in deze les op de juiste plek. Kom gerust een keer vrijblijvend proberen. Meer informatie bel 06-30572591 of kijk op de website www.kbo-noordwijkerhout.nl.